Yorum Yok ran 1 Şubat 2014 Cumartesi
leyla feray kimdir, leyla feray kaç yaşındadır,, leyşa feray resimleri, leyla feray, leyla feray biyografi, paşa gönlüm türkan kimdir, paşa gönlüm türkan karakteri, paşa gönlüm türkan kaç yaşında, paşa gönlüm türkan resimleri, paşa gönlüm türkan gerçek adı, paşa gönlüm türkan, türkan paşa gönlüm dizisi, paşa gönlümdeki türkan kimdir,


Paşa Gönlüm Dizisi Türkan Kim

Kanal D'nin yeni dizileri arasında olan Paşa Gönlüm izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Kanal D'nin yeni dizisi olan ve konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Paşa Gönlüm dizisi oyuncuları www.songuncel.blogspot.com arasında olan ve güzelliği ile dikkat çeken isim Leyla Feray dizinin gözde oyuncuları arasında yer alıyor. 

Paşa Gönlüm dizisinde Türkan karakterini canlandıran Leyla Feray en çok aranan isimlerden birisi oldu. Sizlere bu yazımızda Paşa Gönlüm dizisi Türkan kimdir, Leyla Feray kimdir, kaç yaşındadır gibi soruların sorulması üzerine Leyla Feray biyografi ve resimlerini paylaşacağız.


Leyla Feray Kimdir

Paşa Gönlüm dizisi Türkan karakterini canlandıran Leyla Feray 1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü öğrencisidir. 
Ben Onu Çok Sevdim adlı dizideki performansıyla herkesin beğenisini kazanmıştır. Kanal D’de oynayacak olan Paşa Gönlüm adlı dizide başrol alacak.1.73 boyundaki güzel ekranlarda herkesin beğenisini toplamaya hazırlanıyor. bu yazı www.songuncel.blogspot.com aittir bu yazıyı çalanın taaa ..... bu yazıyı çalan kişi şunları kabul etmiş olur eğer bu yazıyı çalıyorsam ben şerefsizin tekiyim kafam 2 kelime yazı yazmaya basmıyor ben bir malım bu yazıyı çalmakla hakkımda söylenmiş herşeyi kabul etmiş olurum yinede bu yazdığımı görüpte yayınlayanlar onlarında ayrıyetten ....
Leyla Feray Resimleri










Leyla Feray Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.

.

Yorumlar ;


Yorum Yap ;