Yorum Yok ran 8 Haziran 2014 Pazar

MEDCEZİR DİZİSİ ADA KİMDİR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.

Ekranların sevilen dizisi Medcezir yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta ilgi ile izlenerek birinci olan medcezir dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça beğenilen ve dikkat çeken diziler arasında.
Medcezir dizi oyuncularına bu hafta yeni bir isim daha katılıyor. Medcezir dizisine yeni katılacak olan isim Özge Gürel olacak ve medcezir dizisinde ada karakterini canlandıracak.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.
Medcezir dizisine yeni katılan Ada karakteri, Reyhan Arsen ve Asım Şekip Kaya nın kızları Ada karakterini canlandıracak. Güzel oyuncu Özge Gürel medcezir dizisinden önce bir çok dizide rol almıştır.
Peki medcezir dizisi ada karakterini canlandıran özge gürel kimdir, kaç yaşındadır, boyu kilosu, medcezir dizisi ada gerçek adı ne, kaç yaşında, kimdir gibi soruların cevaplarını sizler için derledik.

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.
Medcezir Dizisi Ada (Özge Gürel) Kim

Medcezir dizisinde Ada karakterini canlandıran Özge Gürel 5 Şubat 1987 yılında İstanbul da doğmuştur. Güzel oyuncu Özge Gürel Silivrili bir ailenin kızı. Babası emekli, annesi ev hanımı Üç kız kardeşler, Kardeşlerinden biri Silivri'de butik işletiyor. Diğeri evli. Özge liseyi bitirene kadar Silivri'de yaşamış Özge Gürel, ailesinin en büyük hedefi kızlarının iyi eğitim görmesi ve iyi bir meslek sahibi olması olduğunu söylüyor.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.
Genç oyuncu Özge Gürel Beykent Üniversitesi'ne uluslararası ticaret bölümü mezunudur. Silivri'de yaşarken oyunculuk ile herhangi bir hayali olmayan Özge o dönem kamera arkasıyla ilgilenmeye, önce oyunculuk sonra oyuncu yönetimi dersleri almaya başlamış. Özer Ferit'ten ders almaya başlayan başarılı oyuncu Özge Gürel İki-üç ders almış ve o sırada Kızım Nerede dizisinin deneme çekimlerine katılmıştır. İlk oyunculuk deneyimini bu dizi ile yapan güzel oyuncu Şu anda çok çalışıyor, dans ve şan dersi alıyor, diksiyon çalışıyor.


Özge Gürel Resimleri
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.





bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.



özge gürel kimdir, özge gürel kaç yaşında, özge gürel boyu ve kilosu, özge gürel saç rengi, özge gürel biyografi, medcezir dizisi ada, medcezir ada, medcezir ada kim, medcezir ada karakteri kimdir, medcezirdeki ada kim, medcezirdeki ada gerçekte kim, medcezir ada resimleri, medceziri şekipin kızı ada, medcezir mira yaman, medcezir izle, medcezire yeni katılan kız kimbu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aiittir.

Yorumlar ;


Yorum Yap ;