Yorum Yok ran 17 Nisan 2014 Perşembe
YASAK DİZİSİ ASUDE ...

Son zamanlarda ekranlara gelen dizilerin hemen hemen hepsi bir romandan ve hikayenin diziye uyarlanması oluyor. Bunlara yeni eklenen dizilerden biriside YASAK dizisi oldu. Yasak dizisi ATV ekranlarında izleyici ile buluştu. Türkiye'nin ilk kadın romancısı olan Fatma Aliye Hanım'ın Muharadat adlı romanının diziye uyarlanması olan Yasak dizisi izleyiciden tam not almayı başardı.

Atv de yayınlanan Yasak dizisi Osmanlının son dönemlerinde geçen olayları konu alıyor ve gerek oyuncuların kıyafetleri gerek dekorlar bire bir o dönemi yansıtmaktadır.
Yasak dizisinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Yasak dizisinin başrollerini Fikret Kuşkan, Deniz Çakır, Burak Yamantürk, Ezgi Eyüboğlu gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Sizlere bu yazımızda Yasak dizisi oyuncuları arasında olan ve Asude karakteri ile beğeni toplayan güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu hayatı hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. Yasak dizisi Asude karakteri ve Ezgi Eyüboğlu hakkında merak edilenleri yaşı, boyu, kilosu gibi bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.


Ezgi Eyüboğlu Kimdir


Yasak dizisinde Asude karakterini canlandıran Ezgi Eyüboğlu 15 Haziran 1988 yılında Ankara da doğmuştur. Güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu ilk öğreniminin ardından sınavla kazandığı Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarını bitirmiştir.
İki yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş yaparak, bu okulda klasik bale bölümünü bitirdi. İkinci bir üniversite olarak Yeditepe Üniversitesinde eğitimine devam etti. Bu süreçte çeşitli ajans, kurum ve kuruluşlarda profesyonel yaşama adımını attı. 2007 yılından itibaren çeşitli defile ve organizasyonlarda modellik yaptı. Bazı video kliplerde de rol alan Ezgi Eyüboğlu, bu zamana kadar bir çok televizyon dizilerinde oynamıştır.
2012 yılı itibariyle, Muhteşem Yüzyıl adlı tv dizisinde Aybige Hatun rolünü üstlenen oyuncu 2012 Temmuzda başlayan Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde Zeynep karakterini üstlenmiştir. Güzel ve başarılı oyuncu Ezgi Eyüboğlu şimdi Atv ekranlarında yayınlanan Yasak dizisinde Asude karakterini canlandırmaktadır.


Ezgi Eyüboğlu Rol Aldığı Diziler

2014 Yasak
2013 İntikam
2012 Yalan Dünya - 27. bölüm
2012 Sudan Bıkmış Balıklar
2011 Muhteşem Yüzyıl
2011 Kalbim Seni Seçti
2011 Kutsal Damacana: Dracoola
2010 Ateşe Yürümek
2008 Arka Sokaklar
2007 Senin Uğruna



Ezgi Eyüboğlu Resimleri










yasak dizisi oyuncuları kimler, yasak dizi karakter isimleri, yasak dizisinde kim kimdir, yasak dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor, yasak dizisi asude kim, yasak dizisindeki asude kaç yaşında, yasak dizisi asude resimleri, yasak dizisi asude biyografi, yasak dizisi asude gerçek adı ne, yasak dizisi asude, ezgi eyüboğlu kimdir, ezgi eyüboğlu kaç yaşında, ezgi eyüboğlu yaşı kaç, ezgi eyüboğlu resimleri, ezgi eyüboğlu biyografi, ezgi eyüboğlu gerçekte kim, ezgi eyüboğlu hayatı

Yorumlar ;


Yorum Yap ;