Yorum Yok ran 7 Haziran 2014 Cumartesi
AĞLATAN DANS DİZİSİ BEGÜM KARAKTERİ...

Sitemizin biyografi bölümünde dizi oyuncularını ve ünlü isimleri tanıtmaya devam ediyoruz. Özellikle dizilerin çoğalması ile birlikte ekranlarda dizilerde sürekli takip ettiğimiz oyuncuları merak etmişizdir. 

Biyografi bölümümüzde merak edilen oyuncular sanatçılar gibi merak edip bilgilerini öğrenmek istediğiniz isimlerin tüm bilgilerine ulaşabilirsiniz. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sizlere bu yazımızda güzel oyuncu Öykü Çelik hakkında bilgiler vereceğiz

Show Tv'nin yeni ''Ağlatan Dans'' dizisinde rol alan güzel oyuncu Öykü Çelik dizide Begüm karakterini canlandırmaktadır. Ağlatan Dans dizisi Çerkez iki aşığın hikayesini anlatacak. Başrollerinde Öykü Çelik ve Kıvanç Kasabalı yer almaktadır. Ağlatan Dans dizisi 1. bölüm yayınlanması ile birlikte zaten daha önceden tanıdığımız güzel başarılı oyuncu Öykü Çelik dikkatleri çekmiş ve izleyenleri büyülemiştir. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Peki Ağlatan Dans dizisinde Begüm karakterini canlandıran Öykü Çelik kimdir, kaç yaşındadır, boyu kilosu hangi dizilerde oynamıştır gibi merak edilen soruların cevapları yazımızın devamındadır.

AĞLATAN DANS DİZİ OYUNCULARI KİMLER TIKLAYINIZ>>>


Öykü Çelik Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Ağlatan Dans dizisinde Begüm karakterini canlandıran Öykü Çelik, 13 Temmuz 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Babası futbol antrenörü olduğundan ve ailevi sebeplerden dolayı 11 yılda 9 okul değiştiren Öykü Çelik, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.
Çok iyi derecede İngilizce bilen Öykü Çelik dizi ve filmlerde rol almasının yanı sıra aynı zamanda Buz Pateni, Futbol, Kayak, Roller Skate gibi spor dallarına merakı ve ilgisi vardır
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
1,70 boyunda ve 60 kilo ağırlığında olan ve ilk olarak Selena ve Akasya Durağı dizilerinde küçük roller ile oyunculuğa başlayan Öykü Çelik, 2009 yılında Cin Geçidi filmi ve Luk Piyes'in oynadığı, Kanımdaki Barut filmlerinde rol aldı. 2011 yılında Oktay Kaynarca ve Meltem Cumbul'un oynadığı ''Nuri'' dizisinde de Reyna rolünü oynayan Öykü Çelik, 2012 yılında başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı ''Benim için Üzülme'' adlı dizide Bahar rolünü canlandırmıştır. Öykü Çelik şimdi ise Show Tv'nin yeni dizisi Ağlatan Dans dizisinde Begüm karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.


Öykü Çelik Rol Aldığı Dizi ve Filmler Neler

2014 Ağlatan Dans - Begüm
2013 İki Kafadar Chinese Connection
2013 Romantik Komedi 2: Bekarlıga Veda - Hande
2012 Benim için Üzülme - Bahar
2012 Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam - Çeşmidil
2011 Nuri - Reynabu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
2010 Gönülçelen - Nazar
2010 Mahpeyker Kösem Sultan - Mahfiruz
2009 Kasaba - Zehra
2009 Kanımdaki - Barut
2009 Cin Geçidi - Bahar
2008 Akasya Durağı - Gözde
2006 Selena - Eda



Öykü Çelik Resimleri









ağlatan dans begüm, ağlatan dans begüm kimdir, ağlatan dans begüm resimleri, ağlatan dans begüm karakteri kim oynuyor, ağlatan dans begüm karakterinin gerçek adı, ağlatan dans begüm resimleri, ağlatan dans begüm foto galeri, ağlatan dans begüm hakkında bilgi, ağlatan dans begüm biyografi, ağlatan dans begüm gerçekte kim, ağlatan dans dizisi begüm kim, öykü çelik kimdir, öykü çelik kaç yaşında, öykü çelik hayatı, öykü çelik biyografi, öykü çelik sevgilisi kim, öykü çelik dizileri, öykü çelik boyu kilosu yası, öykü çelik wikipedi, öykü çelik resimleri, öykü çelik foto galeri,bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.

Yorumlar ;


Yorum Yap ;