Yorum Yok ran 1 Haziran 2014 Pazar
MURAT DALKILIÇ DAHA DERİNE ALBÜMÜ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Sitemizin müzik bölümünde yeni çıkan albümleri ve şarkıları tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda yeni albüm çıkaran Murat Dalkılıç Daha Derine albümü ve şarkılarını sizler için derledik. Başarılı sanatçı Murat Dalkılıç yaza yakışır bir albüm ile yine adından söz ettireceğe benziyor.

Yakışıklı sanatçı Murat Dalkılıç Daha Derine albümü ile müzik marketlerde yerini alırken albümün çıkış parçası olan ve albümün ilk video klibi Bu Nasıl Aşk şarkısına çekildi. Murat Dalkılıç'ın yeni klibi de tüm müzik kanallarında yayınlanmaya başladı. Murat Dalkılıç'ın Daha Derine adlı 2014 yeni albümünde toplamda 13 şarkı yer alıyor.
Albümdeki 6 şarkı Murat Dalkılıç'a aittir. Bu Nasıl Aşk şarkısının sözleri ise Oğuzhan Koç'a aittir. Murat Dalkılıç 2014 yeni albümünde Gülşen, Harun Tekin, İskender Paydaş, Ozan Çolakoğlu gibi başarılı isimlerle çalışmıştır.
Murat Dalkılıç yeni albüm şarkılarını ilk kez Miss Turkey 2014 güzellik yarışması finalinde söylemişti. Murat Dalkılıç yeni albümü Daha Derine isimli albüm şarkıları yazımızın devamındadır.



Murat Dalkılıç Daha Derine Albüm Şarkıları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
01 - Murat Dalkılıç Yani (Şarkı ve Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
02 - Murat Dalkılıç Bu Nasıl Aşk (Şarkı ve Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)




Murat Dalkılıç yeni albümü Daha Derine albümü şarkılarının tamamı ilerleyen günlerde eklenecek ve Murat Dalkılıç 2014 yeni albümünün tüm şarkılarının sözlerini buradan bulabilirsiniz.



murat dalkılıç yeni albümü, murat dalkılıç 2014 albüm şarkıları, murat dalkılıç yani şarkısı dinle, murat dalkılıç yeni albüm dinle, murat dalkılıç albüm şarkıları, murat dalkılıç yeni şarkısının ismi, murat dalkılıç yeni albümünün ismi, murat dalkılıç bu nasıl aşk şarkısı dinle, murat dalkılıç 2014 daha derine albümü indir, murat dalkılıç yeni albüm indir, murat dalkılıç yeni şarkısı mp3, murat dalkılıç bu nasıl aşk mp3,

Yorumlar ;


Yorum Yap ;