Yorum Yok ran 7 Haziran 2014 Cumartesi
ÇILGIN DERSANE DİZİSİ...

Sinema filmi olarak yayınlanan ve 3 film şeklinde izleyici ile buluşan Çılgın Dersane filmi sinemada en çok izlenen filmler arasında da yer almıştır. İzleyici tarafından büyük beğeni kazanan ve 3 ayrı film olarak vizyona gelen Çılgın Dershane şimdide dizi olarak ekranlarda olacak.

Show Tv yaz dönemi için süper bir dizi ile yaza damgasını vuracağa benziyor. Çılgın Dersane Üniversitede adlı diziyi izleyici ile buluşturacak olan Show Tv şimdiden dizi ile ilgili bilgileri ve tanıtımları yapmaya başladı.

Çılgın Dersane Üniversitede adlı yeni dizide yine bilindik çılgın dershane konu ve oyuncuları olacak, çılgın dershane oyuncularına yeni katılanlar ve eski oyunculardan da bir çoğu en önemlisi Mustafa Topaloğlu yine olacak :)



Çılgın Dersane Üniversitede Oyuncuları Kimler

Çılgın Dersane Mojo - Paşhan Yılmazel
Çılgın Dersane Fırıldak - Ozan Aydemi
Çılgın Dersane Kurdela - Duygu Çetinkaya
Çılgın Dersane Doktor - Okan Karacan
Çılgın Dersane Mustafa Hoca - Mustafa Topaloğlu
Çılgın Dersane Bigboy - Memduh Kızılkaya
Çılgın Dersane Astrolog - Merve Dizdar
Çılgın Dersane Jobs - Oğuz Peçe

Güncellenecektir...






Çılgın Dershane Üniversitede Dizi Konusu

Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak Çılgın Dersane Üniversitede dizisinin konusu;
Her yıl olduğu gibi bu yıl da bir üniversiteyi kazanamayan Çılgın Dersane öğrencilerinin başları aileleriyle belaya girer. Bu beladan kurtulmak için hep beraber çok iddialı bir çözüm bulurlar.
Ancak bu çözüm başlarına, hiç ummadıkları çok daha büyük ve komik sorunlar açar...



çılgın dersane üniversitede, çılgın dersane üniversitede dizi oyuncuları, çılgın dersane üniversitede oyuncu kadrosu, çılgın dersane üniversitede dizisi konusu, çılgın dersane üniversitede dizisi karakter isimleri, çılgın dersane üniversitede dizisi, çılgın dersane üniversitede dizisi ne zaman başlıyor, çılgın dersane üniversitede dizi karakter isimleri, çılgın dersane üniversitede izle, çılgın dersane üniversitede dizisi 1. bölüm fragmanı, çılgın dersane üniversitede 1. bölüm izle, çılgın dersane dizisi, çılgın dersane dizi oyuncu isimleri, çılgın dersane dizisinde kimler oynuyor, çılgın dersane dizi konusu nedir oyuncuları kimlerdir, 

Yorumlar ;


Yorum Yap ;